TERMENI DE UTILIZARE AI SITE-ULUITrebuie sa cititi si sa acceptati acesti termenii si conditii inainte sa accesati sau sa vizualizati pagini ale site-ului nostru. Va rugam sa citi cu atentie. Navigarea pe site-ul Kinky Romania presupune ca sunteti de acord cu regulamentul de utilizare. Acest regulament se poate schimba in orice moment si aceste schimbari sunt eficiente la postare. Marcati aceasta pagina si verificati-o in mod frecvent din moment ce depinde de dumneavoastra sa reveniti pentru orice modificari / schimbari aduse regulamentul original.
Kinky Romania va raspunde mail-urilor tuturor clientilor in termen de 48 de ore. Detaliile cartilor de credit vor fi manipulate cu siguranta pentru a asigura confidentialitatea.
Criptarea SSL este angajata pentru a asigura protectia datelor personale si/sau legale.
Dupa o comanda vom trimite un e-mail de confirmare clientului pe parcursul zilei respective.


Atest ca am 18 sau mai multi ani.

Inteleg ca Kinky Romania nu imi poate garanta
numarul de mesaje flirturi, adaugari in hotlist sau raspunsuri
pe care le voi primi, si nici validitatea persoanelor profilelor
ce le trimit. Kinky Romania este un site de divertisment.

1. Eligibilitate:
Trebuie sa aveti varsta minima de optsprezece ani pentru a va inregistra drept membru si pentru a folosi acest site. Calitatea de membru este anulata cand accesati zone interzise. Prin utilizarea si/sau navigarea acestui site declarati si garantati ca aveti dreptul, autoritatea si capacitatea de a accesa acest regulament si ca acceptati termenii si conditiile din acest regulament si ca aveti varsta minima de 18 ani (sau de 21 de ani in tarile in care 18 nu este varsta legala) - cei care sunt interesati si doresc sa aiba acces la imagini vizuale, descrieri verbale si scrise si sunete de natura sexuala reala. Materialele care sunt disponibile pe acest site pot include prezentari grafice vizuale si descrieri de nuditate sau activitati sexuale si nu ar trebui sa fie accesat de persoane care nu au varsta de 18 ani (sau de 21 de ani in tarile in care 18 ani nu este varsta legala) sau de cei care s-ar putea simti lezati de asemenea materiale sau care nu doresc sa fie expusi la astfel de materiale.
Prin folosirea sau prin navigarea pe acest site declarati si garantati sub incidenta pedepsei de sperjur urmatoarele:
Ca sunteti adult si ca aveti varsta minima de 18 ani (sau de 21 de ani in tarile in care 18 nu este varsta legala).
Ca nu veti permite nici unei persoane sub 18 ani (sau de 21 de ani in tarile in care 18 nu este varsta legala) sa acceseze vreun material de pe acest site.
Trebuie sa intelegeti ca in momentul in care veti primi accesul pe acest site veti fi expusi unor imagini vizuale, descrieri verbale si scrise si sunete de natura sexuala reala, care pot include prezentari grafice vizuale si descrieri de nuditate sau activitati sexuale. In mod voluntar alegeti sa faceti acest lucru, deoarece doriti sa vizionati, cititi si/sau auziti diversele materiale care sunt disponibile pentru placerea dumneavoastra personala, pentru informatie si/sau pentru cultura. Alegerea dumneavoastra este o manifestare a propriului interes in probleme sexuale ceea ce este si sanatos si normal si care in cadrul experientei dumneavoastra este in general este impartasit de adultii din comunitate. Mai departe declarati si garantati ca sunteti familiarizat cu standardele comunitatii dumneavoastra cu privire la acceptarea acestor materiale cu orientare sexuala si ca materialele pe care le asteptati ating acele standarde. In hotararea, adultul consapevol din comunitatea dvs accepta sa se intretina cu astfel de materiale adulte in circumstanta in care se ofera protectie rezonabila fata de materialele adresate minorilo si adultilor care nu consent si nu vor gasi aceste materiale folosite intr-un scop degradant sau partial ofensive.
Ca in plus de acestea nu doriti sa primiti materiale cu orientare sexuala.
Ca nu veti folosi si/sau naviga in zonele restrictionate, un loc anume, o tara, sau o locatie in care ar fi sau in care ar putea fi considerata o incalcare de orice lege, regulament, regula, ordonanata, decret personal.

2. Taxe/Anulare:
Modul de utilizare al site-ului Kinky Romania si/sau taxele de abonare v-au fost furnizate in momentul inregistrarii si s-ar putea schimba din cand in cand, insa veti fi anuntati prin e-mail. Kinky Romania isi rezerva dreptul de anula contul dumneavoastra pentru orice motiv si chiar fara motiv. Kinky Romania poate sa va anuleze si calitatea de membru si va vom trimite notificare pe adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra in aplicatia pentru calitatea de membru sau alte adrese de e-mail furnizate ulterior. Daca Kinky Romania va anuleaza calitatea de membru pentru ca ati incalcat acest regulament, nu veti avea dreptul la nicio restituire de taxe chiar si neutilizate. Chiar si dupa ce acest regulament este reziliat, anumite prevederi vor ramane in vigoare inclusiv sectiunile 1, 3, 14 ale acestui regulament.

3. Uz non-comercial de catre membri/vizitatori:
Site-ul Kinky Romania este doar pentru uzul personal si individual al membrilor si al vizitatorilor si nu poate fi folosit in legatura cu alte activitati comerciale. Organizatiile, companiile si/sau comerciantii nu pot deveni membri ai acestui site si nu vor folosi serviciile sau site-ul Kinky Romania pentru niciun scop, inclusiv, dar nu limitat la: trimiterea membrilor e-mail-uri comerciale nesolicitate, trimiterea anunturilor publicitare pentru alte web site-uri si servicii in camerele chat ale site-ului, sau pentru folosirea informatiilor personale de identificare a membrilor in scopuri comerciale. Folosirea ilegala si/sau neautorizata a acestui site, inclusiv redactarea neautorizata si conectarea pe site sau trimiterea nesolicitata a unor e-mail-uri cu scop comercial va fi investigata si se vor lua masuri juridice corespunzatoare, inclusiv, fara limitare, civile, penale, si caile de remediere si/sau anularea calitatiide membru, toate la libera alegere a site-ului Kinky Romania. Pentru a preveni trimiterea nesolicitata a unor e-mailuri cu scop comercial sau mesaje online membrilor, Kinky Romania poate lua masuri rezonabile, inclusiv limitarea numarului de e-mailuri sau mesaje online trimise sau primite de catre un membru si filtrarea electronica sau incetarea treptata pana la anularea e-mail-urilor sau a mesajelor online, toate la libera alegere a site-ului Kinky Romania.

4. Drepturi de proprietate si continut pe site-ul Kinky Romania:
Kinky Romania detine si isi retine drepturi de proprietate si servicii de pe acest site. Site-ul contine materiale protejate de copyright, marci comerciale si alte informatii ce apartin de Kinky Romania si de detinatorii de breveta terta. In afara de informatiile care tin de domeniul public sau la care aveti permisiunea, nu puteti copia, modifica, publica, trasmite, distribui, executa, afisa sau vinde nicio informatie ale proprietatii.

5. Continutul postat pe site/CDA:
A) Kinky Romania pretinde imunitate pentru raspunderea la masurile conforme cu legislatia si asa cum sunt conditionate in Actul de Continut si Comunicare Decenta, furnizat de terti si de membri, iar nimic din acest acord nu este destinat renuntarii, eliminarii sau incalcarii acestei imunitati. Trebuie sa intelegeti si sa fiti de acord cu faptul ca site-ul Kinky Romania poate sterge orice continut, mesaje, fotografii sau profiluri(colectiv, de continut) care pe baza liberei hotarari a site-ului incalca Termenii de Utilizare sau care pot fi ofensatoare, ilegale sau care pot incalca drepturi, sau pot provoca rau sau ameninta siguranta site-ului si/sau a membrilor.
B) Sunteti singurul responsabil pentru continutul pe care il publicati sau afisati (denumit, postat) pe site sau trimis altor membri ai site-ului.
C) Prin postarea continutului in orice zona publica a site-ului, dumneavoastra automat acordati, declarati si garantati ca aveti dreptul de a acorda site-ului Kinky Romania si membrilor sai un irevocabil, perpetuu, non-exclusiv si total-platit drept de a folosi, copia, efectua, afisa si distribui informatii, drepturi de publicitate si de continut si de a pregati lucrari derivate din acestea sau incluse in alte lucrari sau alte mass-media, cum ar fi informatii si continuturi, si sa acordati autorizatia sublicentelor si celor de mai sus.
D) Kinky Romania va investiga si va lua masuri juridice corespunzatoare la libera sa alegere impotriva oricui va incalca aceasta dispozitie, inclusiv, fara limitare, stergerea comunicatiilor ofensatoare de pe site si anularea calitatii de membru a celor care au incalcat regulamentul. Cele ce urmeaza reprezinta o lista partiala a tipului de continut care este ilegal si interzis pe site - include continuturi ca: este ofensator pentru comunitatea online, continut care promoveaza rasism, bigotism, ura sau rau fizic de orice mod impotriva unui grup sau individualitati; hartuirea sau invocarea hartuirii unei alte persoane sau invadarea intimitatii; implica transmiterea de junk mail, scrisori in lant, sau e-mail-uri comerciale nesolicitate sau spam-uri; furnizarea informatiilor pe care le stiti drept false, ghidarea gresita a acestora sau furnizarea ilegala a activitatilor si conduitelor care sunt abuzive, amenintatoare, obscene, calomniatoare sau defaimatoare; furnizarea ilegala si neautorizata a unei copii a unei lucrari ce este protejata prin copyright, cum ar fi cea de programe de computer piratate, link-uri catre ele, de informatii pentru a sustrage dispozitive protejate de copyright, sau a muzicii piratate sau a link-urilor catre fisiere de muzica piratata; continuturi zone restrictionate sau parolele de acces sau pagini si imagini ascunse (cele care nu sunt legate de/la o pagina accesibila); afisarea a orice fel de materiale sexuale explicite sau pornografice; furnizarea materialelor ce exploateaza persoane sub varsta de 18 ani Óntr-un mod violent sau sexual sau care solicita informatii personale de la orice persona sub varsta de 18 ani; furnizarea continuturilor ce implica blestematul, injuratul, incestul, falsificarea de sex, violenta, necrophilia, pretinderea de a fi un alt membru, amenintare cu sinucidere sau de a rani, pe sine sau pe altcineva, droguri sau bestialitate; furnizarea informatiilor instructive despre activitati ilegale cum ar fi efectuarea sau cumparare de arme ilegale, incalcarea vietii private sau furnizarea sau crearea virusilor de computer; solicitarea de la alti memebri a parolelor sau a datelor personale pentru scopuri comerciale sau ilegale; trimiterea reclamelor in camerele de chat sau prin intermediul mesajelor instante; si atragerea - fara consimtamantul nostru in scris - in activitati comerciale si / sau vanzari cum ar fi concursuri, pronosporturi, schimburi, publicitate si scheme piramidale.
E) Folositi serviciile site-ul Kinky Romania intr-un mod compatibil cu toate legile si regulamentele aplicabile.
F) Sunteti de acord ca nu veti utiliza nici un robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza sau copia paginile noastre web sau de pe paginile de continut fara acordul nostru prealabil, exprimat Ón scris. Sunteti de acord ca nu veti folosi niciun dispozitiv, software sau rutina de la by-pass care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna functionare a site-ului. Sunteti de acord ca nu veti lua nicio decizie in vederea unei incarcari de informatie irationala si disproportionata pe site. Multe informatii de pe site-ul nostru sunt actualizate in timp real si sunt proprietate sau sunt licentiate ale site-ului Kinky Romania de catre utilizatori sau de terte.
G) Nu va puteti implica in publicitate, sau la solicitarea altor membri in cumprarea sau vinzarea a orice fel de produs sau alte servicii prin intermediul seviciilor site-ului. Nu veti transmite nicio scrisoare in lant sau junk-mail celorlalti membri Kinky Romania. Desi Kinky Romania nu poate monitoriza conduita membrilor sai, este o incalcare a regulilor folosirea vreunei informatii obtinuta prin serviciul nostru pentru a hartui, a abuza sau pentru a face rau rau altei persoane, sau pentru a contacta, pentru a face publicitate, a solicita sau a vinde oricarui membru fara permisiunea in scris a acestuia.

6. Politica de Copyright / Observatie DMCA:
Nu aveti voie in niciun fel sa postati, sa distribuiti sau sa reproduceti materiale protejate de copyright, marci comerciale sau alte informatii personale fara a obtine consimtamantul in scris al posesorului acestor drepturi pesonale sau care altfel au o baza valida in temeiul legii, inclusiv utilizare corecta. Fara limitarea celor de mai sus, in cazul in care considerati ca lucrarea dumneavoastra a fost copiata si postata pe site-ul Kinky Romania intr-un mod in care se incalca drepturile de autor, va rugam sa atentionati Agentului nostru de Copyright impreuna cu urmatoarele informatii in concordanta cu DMCA (Digital Millennium Copyright Act): o semnatura electronica sau fizica a persoanei autorizate sa actioneze in numele si interesul proprietarului dreptului de autor; o descriere a lucrari cu drept de autor despre care pretindeti ca a fost incalcata; o descriere a locului de pe site-ul nostru unde se gaseste materialul pe care il pretindeti copiat, inclusiv URL-ul paginii web si/sau hiperlink-urile; adresa dumneavoastra, numarul de telefon si adresa de e-mail, o declaratie scrisa a dumneavoastra ca aveti buna credinta ca materialul disputat nu este autorizat de catre proprietarul dreptului de autor, de agentul care il reprezinta sau de lege; o declaratie a dumneavoastra facuta sub incidenta pedepsei de sperjur, confirma ca informatiile de mai sus sus facute in Observatie sunt exacte si ca dumneavoastra sunteti proprietarulu drepturilor de autor sau ca sunteti autorizat sa actionati in numele proprietarului drepurilor de autor. Este in intentia site-ului Kinky Romania sa respecte in intregime DMCA, anuntul si clauzele / prevederile de 'a da jos' si a beneficia de refugiile de siguranta oferindu-i astfel imunitate fata de obligatii / responsabilitati cu toate masurile prevazute de legel, si daca in masura Anuntului si cerintelor de 'a da jos' de mai sus deviaza de la cerintele DMCA atunci cerintele Anuntului, prevazute de DMCA vor controla / se vor asigura si sunt aici incluse ca referinta.

7. Litigii:
Kinky Romania nu controleaza informatii care sunt puse la dispozitie prin sistemul nostru de catre alti utilizatori. Puteti gasi informatiile altor utilizatori ofensatoare, daunatoare, inexacte sau inselatoare. Va rugam sa va folositi de prudenta, de bun simt si de siguranta atunci cand utilizati site-ul nostru. Sunteti singurul responsabil pentru interactiunile cu ceilalti membri ai site-ului. Pentru ca nu este implicat in interactiunile membrilor, in momentul in care aveti un litigiu cu unul sau mai multi membri sau cu cei care au postat, vizionat sau folosit informatii de pe site, nu acuzati Kinky Romania, aici fiind inclusi ofiterii, directorii, agentii, angajatii si filialele, de pretentii de cereri si daune (reale si de consecinte) de orice fel si natura, cunoscuta si necunoscuta, suspectata sau nesuspectata, dezvaluite sau secrete ce decurg din astfel de litigii sau care au legatura cu ele.

8. Conditii legale:
Kinky Romania, aici fiind inclusi ofiterii, directorii, agentii, angajatii si filialele, nu este responsabil pentru continuturile incorecte sau inexacte postate pe site sau care au legatura cu serviciile noastre, cauzata de catre utilizatori, de catre membri sau de la orice echipament sau programare asociate cu sau utilizate in serviciu, nici pentru conduita oricarui utilizator si/sau de membru al serviciului Kinky Romania, fie online sau offline. Site-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru vreo eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defect, intarziere in functionare sau transmitere, caderea liniilor de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat, sau modificarea, utilizatorului si/sau a membrului de comunicatii. Site-ul nu este responsabil pentru orice probleme tehnice sau de functionare defectuoasa din orice retea de telefonie sau de linii, ale sistemelor online ale computerelor, ale serverelor sau furnizorilor, echipamente, sofware, netrimiterea e-mail-urilor sau problemele tehnice ale jucatorilor de pe cont sau de congestie a traficului pe Internet sau de la site sau de la combinatiile acestora, incluzand prejudiciu sau deteriorare a utilizatorilor si/sau membrilor sau altor persoane legate de computer sau care rezulta din participarea sau descarcarea de materiale care au legatura cu site-ul Kinky Romania si/sau cu servicul prestat de acesta. Site-ul Kinky Romania nu este in niciun caz responsabil pentru orice pierderi sau daune care rezulta din utilizarea oricui a site-ul sau a serviciului oferit de acesta si/sau pentru orice continut postat pe pagina sau transmis membrilor acestuia. Site-ul si serviciile sunt oferite de catre 'AS-IS' si Kinky Romania isi declina orice garantie de adecvare la un scop anume sau non-incalcare. Kinky Romania nu poate garanta si nu promite vreun rezultat specific utilizarii site-ului sau serviciilor oferite de acesta.

9. Limitarea raspunderii:
Exceptand jurisdictiile unde asemenea lucruri sunt restrictionate (si in acest caz de raspundere este revendicata in masura permisa de lege), in niciun caz site-ul nu va fi facut raspunzator pentru dumneavostra sau pentru orice alta terta pesoana implicata pentru orice prejudiciu indirect, de consecinta, exemplar, incidental, special sau penal, incluzand de asemenea profiturile pierdute care rezulta din utilizarea site-ului sau a serviciilor prestate de acesta, chiar Kinky Romania a fost avertizat de posibilitatea unor astfel de daune. Fara a aduce atingere eventualelor prevederi contrare continute de acesta, raspunderea Kinky Romania pentru dumneavoastra pentru orice cauza, si indiferent de forma de actiune, si in orice moment, va fi limitata la suma platita, daca este cazul, de dumneavostra pentru serviciile oferite de site pe perioada calitatii de membru.

10. Litigii de arbitraj:
Toate litigiile ce au legatura sau decurg din acesti Termenii de Utilizare si/sau din relatia dumneavoastra cu Kinky Romania si/sau din utilizarea dumneavoastra a acestui site vor fi depuse la arbitraj conform regulilor. Partile la arbitraj vor imparti egal orice si toate costurile de arbitraj. Niciuna din parti nu are dreptul la taxe de avocat.

11. Indemnizatia:
Sunteti de acord sa despagubiti Kinky Romania si filialele sale, afiliatii, ofiterii, agentii si alti parteneri si angajati, netinand cont de pierdere, drepturi sau cereri, inclusiv taxe rezonabile de avocat, facute de orice terta parte sau care decurg din utilizarea dumneavoastra a serviciului prin incalcarea a Regulamentului si/sau care decurg dintr-o incalcare a acestor Termeni de Utilizare si/sau orice incalcare a a reprezentantelor si garantiilor stabilite de dumneavoastra mai sus.

12. Cum folosim informatiile personale:
Va folosim adresa de e-mail si celelalte date personale pentru a ne ajuta sa operam in mod eficient cu sistemul, pentru a va contacta in legatura cu tranzactiile de bani si alte procedee ale serviciului pe care vi-l punem la dispozitie (inclusiv, dar nu limitat la acestea, e-mailuri de confirmare sau vesti importante care v-ar putea afecta relatia cu site-ul nostru), si pentru a da mai departe mesajele de la dumneavostra si celorlalti utilizatori. Aceste tipuri de comunicare sunt cunoscute drept 'Comunicari Operationale'. In anumite cazuri, aceste Comunicari Operationale pot contine si mesaje cu scop comercial, cum ar fi anunturi tip banner sau oferte speciale.
De asemenea mai folosim aceste informatii personale pentru a va trimite buletine de stiri, informatii, oferte si alte materiale promotionale pentru Kinky Romania sau bunuri si servicii ale tertelor parti. Intentionam sa va trimitem oferte care sunt de valoare pentru dumneavoastra, cum ar fi reduceri, oferte speciale sau informatii despre evenimente speciale.
Pentru a opera in sistem, inclusiv pentru a va procesa tranzactiile si pentru a va suporta actiunile asupra serviciului nostru, este posibil sa impartasim informatiile dumneavoastra personale cu agentii nostri, cu reprezentantii nostri, cu contractantii nostri si cu furnizorii nostri de servicii astfel incat ei sa ne poata ajuta cu autorizatiile tranzactiilor cardurilor de credit, initierea e-mail-urilor, primirea sau sustinerea serviciilor, servicii de gestiune ale relatiilor cu clientii, pentru realizarea comenzilor si a publicitatii. Avem nevoie de aceste entitati nu pentru a va folosi informatiile personale in alte scopuri.
Ne-ati consimtit prin furnizarea acestor informatii personale tertei parti. Aceea terta parte va poate folosi informatiile personale in conformitate cu propriile lor politici de confidentialitate.
Trebuie sa va contactati terta parte pentru a-i instrui direct in ceea ce priveste preferintele de utilizare a informatiilor dumneavoastra personale de catre ei. In plus, sunteti de acord sa putem folosi si dezvalui toate aceste informatii prezentate la astfel de terte parti in aceeasi masura in care noi avem dreptul de a le folosi si de a le dezvalui orice alta informatie pe care dumneavoastra ne-o prezentati. Orice terta parte cu care noi avem permisiunea sa impartasim informatiile dumneavoastra personale este autorizata sa va foloseasca informatiile personale in conformitate cu aranjamentele noastre contractuale cu asemenea terte parti si in conformitate cu propriile lor politici de confidentialitate, asupra carora nu avem niciun control, iar dumneavoastra sunteti de acord ca noi nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru actiunile sau omisiunile lor. Cei care va contacteaza vor trebui sa fie instruiti direct de dumneavoastra in ceea ce priveste preferintele de utilizare a informatiilor dumneavoastra personale de catre ei.

13. Facturarea platilor
PLATILE PENTRU SERVICIILE NOASTRE PREMIUM SUNT RECURENTE SI SE FAC IN EURO. Utilizatorul consimte sa plateasca periodic pentru serviciile / accesul prevazute in mod permanent. Astfel de plati periodice ar trebui sa continue pana in momentul cand utilizatorul isi anuleaza serviciile.