POLITICA DE CONFIDENTIALITATECuprins:

Nota speciala legata de minori
Informatiile pe care le colectam
Modul in care va folosim informatiile
Modul in care va dezvaluim informatiile
Folosirea dumneavoastra a informatiilor altor utilizatori
Parola dumneavoastra
Revizuirea si modificarea informatiilor de identificare personala
Colectarea informatiilor de catre terta parte
Securitate
Actualizare / Stergere


1. Nota speciala legata de minori
Copiii sub 18 ani nu sunt eligibili pentru a folosi serviciile noastre. Cerem ca acestia sa nu ne prezinte informatii.

2. Informatiile pe care le colectam
In forma nostra online de inregistrate drept ANONIM cerem sa ne furnizati informatii sigure cum ar fi varsta si tipul de relatie pe care il doriti. In plus, noi colectam adresele, cartile de credit, si informatii bancare numai pentru cei care doresc sa dobandeasca privilegiile de a fi membru GOLD sau SILVER. In orice caz, NICIUNA dintre informatiile de identificare personala nu poate fi accesta sau folosita de catre public pebtru a identifica o individualitate specifica.
De-a lungul utilizarii site-ului nostru, vom urmari automat anumite informatii, cum ar fi adresa dumneavostra IP si de e-mail. Multe site-uri colecteaza automat aceste informatii. Daca alegeti sa postati mesaje pe pagina noastra de web, noi vom dezvalui despre dumneavoastra doar informatiile pe care doriti.
Daca ne trimiteti corespondenta persoanala, cum ar fi e-mail-uri sau scrisori, sau daca alt utilizator sau terta parte ne trimite corespondenta legata de activitatile dumneavoastra sau posteaza pe site, vom colecta aceste informatii intr-un dosar/folder care este accesat numai de personal autorizat.
Daca doriti ca prin intermediul nostru sa spuneti unui prieten acest site, va vom cere numele si adresa de e-mai a acestuia. Vom trimite automat prietenului dumneavoastra un e-mail pentru a-l/a o invita sa viziteze site-ul. Stocam aceasta informatie in scopul unic de a ii trimite o singura data e-mail si pentru a urmari succesul programului nostru de trimitere.

3. Modul in care va folosim informatiile
Utilizam informatiile de identificare personala a utilizatorilor nostri pentru a imbunatati eforturile noastre de marketing, pentru a analiza statistic accesarea site-ului, pentru a ne imbunatati continutul si ofertele de produse, precum si pentru a personaliza continutul si layout-ul site-ului nostru. Credem ca aceste utilizari ne permit imbunatatirea site-ul nostru si adapteaza mai bine experienta dumneavoastra online pentru a va satisface nevoile.
De asemenea va putem folosi informatiile personale de identificare pentru a va trimite informatii care va pot interesa, cum ar fi bannere orientative si promotii.
De asemenea trimitem periodic informatii actualizate membrilor nostri prin e-mail.

4. Modul in care va dezvaluim informatiile
NU vindem sau inchiriem nicio informatie de identificare personala despre dumneavoastra niciunei terte parti fara permisiunea dumneavoastra. Dezvaluim informatii in agregat agentiilor de publicitate si de comercializare si in scopuri promotionale. Totusi, in aceste situatii, NU VOM dezvalui acestor entitati vreo informatie care ar putea fi folosita pentru a va identifica. Informatii sigure, cum ar fi parola, namarul cartii de credit si contul bancar, nu sunt dezvaluite.
In scopul de a mentine o comunitate sanatoasa, cooperam cu toate organele de drept anchete si cu terta parte pentru a asigura aplicarea lor de proprietate intelectuala sau a altor drepturi.
Ne rezervam dreptul de a va dezvalui informatiile de idetificare personale daca sunt cerute de lege si cand credem ca dezvaluirea este necesara pentru a ne proteja drepturile si/sau in conformitate cu o procedura judiciara, pentru tribunal, sau de proces legal servit pe site-ul nostru Web. Aceste companii nu retin, impartasesc, pastreaza sau folosesc informatii de indentificare personala pentru alte scopuri.

5. Folosirea dumneavoastra a informatiilor altor utilizatori
Nu aveti voie sa folositi informatiile altor utilizatori in scopuri comerciale, pentru a da spam, pentru a hartui sau pentru a face amenintari. Ne rezervam dreptul de a ii elimina din sistem pe cei care folosesc informatiile altor utilizatori sau care de altminteri incalca Termenii de Utilizare.

6. Parola dumneavoastra
Puteti sa nu va dezvaluiti parola unei terte parti sau sa o impartasiti cu vreo terta parte. Daca, in ciuda celor de mai sus, 'pierdeti' parola, puteti pierde controlul substantial asupra informatiilor de identificare personala ori puteti deveni victima unor actiuni juridice luate in numele dumneavoastra. De aceea, daca parola dumneavostra a fost compromisa din orice motiv, trebuie sa va schimbati imediat parola.

7. Revizuirea si modificarea informatiilor de identificare personala
Odata ce v-ati inregistrat veti putea modifica multe dintre datele dumneavoastra de identificare, inclusiv:
Orasul, tara, codul postal
Parola
Profilul
Va rugam sa va actualizati informatiile prompt in cazul in care modificarile prin conectarea la contul dumneavoastra solicita acest lucru. Va indemnam puternic sa va schimbati parolele periodic pentru a ajuta la reducerea riscului accesului neautorizat catre informatiile contului dumneavoastra.
La cererea dumneavoastra vom elimina data de expirare a cardului si a numarului cartii de credit din baza noastra de date. Pentru a face aceasta cerere, trimiteti-ne un e-mail la adresa office@kinkyromania.com. Vom pastra informatii, inclusiv informatiile despre card, pe care ne-ati cerut sa le eliminam in anumite circumstante, pentru a rezolva litigiile, depanarea problemelor, in conformitate cu ... si ..., pentru a spori securitatea, reducerea fraudei, in conformitate cu Legile Statului si pentru a pune in aplicare Termenii de Utilizare a Regulamentului.

8. Colectarea informatiilor de catre terta parte
Politica noastra se adreseaza numai utilizarii si dezvaluirii informatiilor pe care le colectam de la dumneavoastra. In masura in care va dezvaluiti informatiile altor parti din sistemul nostru sau altor site-uri de pe Internet, se aplica reguli separate pentru modul in care vor folosi aceste informatii. In timp ce noi colaboram cu partenerii nostri pentru a va asigura cea mai mare confidentialitate, va incurajam sa puneti intrebari inainte sa va dezvaluiti informatii personale altora.
Noi putem folosi firme de publicitate drept terte parti pentru a prezenta reclame in numele nostru. Aceste firme pot folosi cookie-uri si etichete de actiune(de asemenea, cunoscute drept singurul pixel GIFs sau drept semnal luminos web) pentru a masura eficacitatea publicitatii.

9. Securitate
Am luat masuri de siguranta pentru a proteja si a preveni pierderea, abuzul si modificarea informatiilor sub controlul nostru. Folosim eforturi industriale standard pentru a asigura protectia confidentialitatii informatiilor de identificare personala a dumneavoastra, cum ar fi firewall-urile. In timp ce 'securitate perfecta' nu exista pe Internet, expertii nostri tehnici lucreaza din greu pentru a va asigura folosirea sigura a serviciilor noastre.

10. Actualizare / Stergere
Aveti urmatoarele variante pentru a modifica sau pentru a sterge informatiile din data noastra de baza: